Ózd folyamatosan megújul, ezúttal lakossági kérésre hoztak rendbe járdaszakaszokat

Megosztás

Janiczak Dávid azon ritka polgármesterek egyike, aki nem kizárólag a választások előtt dolgozik a lakosokért, hanem folyamatosan. És ilyen, amikor egy városvezető remekül össze tud dolgozni a lakossággal.

Ózd polgármestere saját közösségi oldalán tudatta a hét elején befejezett fejlesztéseket.

“LAKOSSÁGI KÉRÉSRE MEGÚJULT JÁRDA SZAKASZOK

Korábban ezzel a kis motorral maximum pár eséssel együtt lehetett volna át gurulni ezen a járdán, már ezért a mosolyért megérte a 60 éves járdát végre felújítani! Pár hetes átfutási idő kellett csak az Ózdi Városüzemeltető Intézmény munkatársainak, hogy kérésemre megvalósuljon két járda felújítása, melyekről a kedves ott élő lakosok tettek panaszt. Így a Bolyki Főúton és a Nemzetőr úton a korábbi balesetveszélyes felületek végre síkba kerültek az új aszfaltfelületnek köszönhetően! Mind a kettő szakasz akadálymentesített is lett. Természetesen haladni fogunk tovább, a kéréseket mindig jegyzem, és lehetőség szerint újítunk mindent, amire telik az időből és az anyagi forrásokból. Köszönöm a lakosság közreműködését a kérések közlésével, Önök a legnagyobb segítség! 🙏

Külön szeretnék gratulálni a Bolyki Főút 57-51 háztömb lakóinak, akik egymás közt felosztva gyönyörű virágos kertet művelnek a megújult járda mindkét oldalán! A Nemzetőr 14-17 előtti járda felújítása előtt pedig szintén lakossági jelzés alapján a játszótéri eszközöket is felújítottuk, a homokozókkal együtt. Köszönöm a Városüzemeltetés dolgozóinak a gyors reagálást!” – írta Janiczak Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek